Tisdagsfunderingar

  • När kan man vara redo för barn? Eller är det något som kommer med tiden?Jag har tänkt på barn sen jag blev tillsammans med min sambo i stort sätt. Att det är han jag vill ha barn med och att jag ska få dela alla saker med honom. Men va händer om man inte känner sig redo? Kommer moderskänslorna in då?


  • Att tänka mycket på framtiden är det något som bara jag tänker på eller är det normalt att tänka på så mkt som jag gör på framtiden?


  • Att man ska kunna lita på sina vänner utan att de vänder ryggen till en, eller finns där för att ta emot en när man faller? Menar på att jag hör så många olika saker va man ska göra och inte ska göra. Eller att ha inte kontakt med den människan och ha inte så med ditt utseende? Är det något som andra kan bestämma? Eller att d bara kan komma med förslag? Kanske är på tiden att jag börjar bry mig om mig själv lite mer och inte lägga energi på dem som inte är värda det?


  • Det sägs att man ska känna på sig oftast att det är på väg att hända något bra inom ett par dagar.. Är det så att det kan vara på G för mig nu? Eller är de bara en konstig känsla som säger att det är något som kommer att hända som antingen kan vara negativt eller positivt?


  • Vad ska man säga är humor egentligen? Alla människor har ju olika humor.. Men om man inte har samma humor kan det vara så då att man är humorlös?

Funderingar innan man åker i väg till Ullared :)

Funderingarna i kväll är hur jag ska lyckas med att få i hop till  en ny mobil?  Jag har lyckats spart lite pengar så får se om man kan köpa en i december ;)
 

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0