Känner verkligen att ingen tror på mig!

Känner mig  väldigt glad att vissa inte tror på mig att jag klarar saker, men om man inte ger sig fan på att man ska klara saker så är de klart att man inte fixar det! Jag vill tro på mig sjäv att jag kan fixa detta och att jag verkligen kan komma någon vart i livet., med mina drömmar..
Det går bara sämte och sämre om alla bara besättar att man inte kommer att klara saker och ting, för att man antingen inte har så mycket tid och eller att allting är för svårt och att jag inte kommer att jag kommer att kunna ha en hundkennel och att jag inte kommer att klara av att ha Rex?! Hur fan kan man vara så elak och säga saker som dessa upp i ansiktet på mig?

Man kan ju tänka sig själv att höra att det inte är nästan någon som tror på en eller att de inte tycker att man ska satsa på livet som man själv vill skapa det. Och jag kan ju lova att Rex kommer att  få det bra hos mig, och ingen som mig kan älska honom precis som jag gör.. Jag vet vad jag kan om hundar, hundar är mitt stora intresse! Och ingen  då menar jag ingen kan försöra det intresset jag har för hundarna.. Samma sak att de ska försöka lära hur jag ska sköta mitt!


Kommer med mkt känslor i de hela, men jag är verkligen så man bara behöver att få berätta hur man känner och om det är flera som känner samma sak som jag gör.. Att man bara blir sedd på det planet att man inte klarar av vissa saker, men en sak kan jag tala om!
Alla klarar av det de dem vill klara! Man måste bara ha sin starka vilja och styrka att klara sakerna! :D

Rädsla

Alla har oftasts rädslor. Många av mina rädslor är att jag inte kommer att kunna prata med mina vänner och att jag inte kommer att kunna slappna av när jag ska till tandläkaren.. Jag har en sån stooor skräck för tandläkare.. Vet inte varför, men det är samma med sjukhus, när jag vet att jag ska ta sprutor.. Det är ingen höjdare, men det som är bra är att jag försöker varje dag att sluta ha den rädlsan, tränar att inte försöka vara rädd:)

Det finns många olika sorters rädslor, tillexempel ormar, små kryp och allting annat..


Hushållsarbetet?

Egentligen vem har bestämt att tillexempel att tjejerna ska mest städa och göra allting? Förr i tiden så var det ju bara kvinnorna som  skötte hemmet och männen var ute och jobbade, men hur hade de varit om männen skulle ha varit hemma och kvinnorna skulle ha jobbat i stället? Och sen  vem skulle sköta allting av vem ? Många frågor är det som är i huvudet.. Och på vissa ställen tjänar männen mera än va kvinnorna gör, och de tycker jag är dåligt! För egentligen gör alla tjejer lika mycket jobb som alla killar gör.. Kanske inte lika tungt, men de gör allting som alla andra gör.. Så BÄTTRING på detta.. Låt kvinnorna också tjäna lika mkt som alla män! :D

skolstart :P

Snart är det  skolstart igen, shit va sommaren har gått fort! Vill gärna ha sommar i typ 4 veckor till :D.. Men det ska ändå bli skoj att börja skolan igen, speciellt när man ska få börja med någonting man verkligen lever för. Och det bästa av allting är att jag kan bo med sambon och djuren! Och att jag inte behöver att flytta i från dem.. Och jag kommer att få lära mig så hilma mycket skoj! Känns helt underbart! :D

Något som oxå är att man kan träffa vännerna mycket mera och man kan umgås med familjen mera, och det betyder mkt för mig.. Speciellt jag som vill kunna prata med mamma och kunna träffa henne minst 4 gånger i veckan:D.. För mamma betyder mycket för mig:)

Trötthet när man jobbar :O?

Fattar inte riktligt varför man ska bli såå jävla trött när man jobbar :S.. Egentligen så ska de ju inte vara så jobbigt tycker jag.. :P  Fast det kanske beror på hur man jobbar och var kanske.. Det märks att  jag har varit ledig i 3 veckor innan jag skulle ut och jobba :P haha, det har i af gått fort dessa två dagar,ganska otroligt nog xD. .hhahah..

Jag har funderat på om man inte väljer det man ska jobba med eller inte vill pröva nya jobb som kasnke intresserar mera som kanske är ens drömjobb, och jag tänkte vad är ens drömjobb ? Kommentera gärna vilket erat drömjobb är.. Kan vara skoj att veta:D


Sommarjobba :)

Tycker att det är roligt att få komma ut och jobba,  testa på "vuxenlivet" ^^
Jobbar visserligen bara två veckor i sommar, men det är money i af^^.. Medans älsklingen jobba/ar/at 3 veckor nästa vecka ^^.. Duktig älskling!


Några andra som gillar  att jobba och tjänar lite pegnar på sommaren? :)
Och några som har haft nå skojs jobb eller något jobba att rekomendera ? :)

Tänkte ha en diskution om en såndan va andra tycker och så ^^

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0