Dag 21 - Ett annat ögonblick.

Ett annat ögonblick är då första gången man var uppe i huddik med sambons familj i sommarstuga där uppe där allting var supervackert!
Varmt i vattnet och vacker utsikt!!


En liten bild på hur det ser ut vid havet^^ Det är superskoj att vara där och att bara få vara ^^. Även första gången man var där så ringde mamma på söndagen och berättade att min katt Tiffany hade fått kattungar, och då på söndagkväll fick jag se 5 små kattungar där emellan fanns min vackra busan ^^<3

Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.

Vet faktiskt inte vem jag skulle vilja byta liv med för en dag. Men jag tror nästan med Busan. Att få testa vara katt och inte ha någon förpliktekse för något, bara att få vara och ha det bra hela dagarna långa och sen komma in och bara sova och äta och vara ute.
Sen bara kunna få leka med är ju inte alls helt fel ^^

Det tror jag i af ^^

Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.

Min absoluta favorit låt är nog Dj Satomi -Weaves. Eller jag tror med på det i af. Har så många :)

Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Hmm, jag vet faktiskt inte vilken som är min favoritfödelsedag. För att det är så många bra  födelsedagar. Men kan ju ta denna fördelsedagen,och då va dem som va nära och kära hos  mig. Och det var mycket bra dag och jag va glad hela dagen och Dagen efter så va de bio med mat med en av mina bästa vänner. Och glad va man helt klart =) Och sen  har jag haft många bra födelsedagar, som när jag fyllde 18, 19  och 17 som jag minns nu ^^ Min 20 årsdag va inte så jättebra, Tack vare min moster som hade jävla damp. Fett svårt att glömma sånt jag. Men jag har mina bra dagar med ^^

<3

http://www.youtube.com/watch?v=_OACMLCLMdY

Love this song!

Va bara tvugen att lägga upp denna. Jag sitter faktiskt och tänker på mina nära och kära i himelen. <3


Denna dag har faktiskt varit rätt bra, trots min äckliga förkylning.. Vill bara bli frisk så man kan börja få träna lite zumba igen ^^ Saknar att få dansa lite och mina 8 minutes pass ^^ ;)

Men nu ska jag skutta i väg^^

Dag 17 - Mitt favoritminne.

oj, detta blir en svår en.. Men Eftersom att hela dagen i dag har varit bra så kan jag tala om ett minne som jag har när jag är 2-3 år gammal och är hemma hos farmor och farfar på Makrillen. Har väl typ nyss kommit dit och farfar sitter i sitt hörn i köket och ser oss i hallen. Och jag springer till honom och han lyfter upp mig i hans knä. Och busar med mig. Och jag kunde aldrig känna mig lyckligare då. Och det minnet har jag kvar och det är verkligen inprentat i skallen. Och jag är superglad över det. :)


Denna är en liten liiten pläd som jag har efter min farfar. Han hade den på sin rullstol. Efter han hade dött så fick jag denna av farmor. Den har alltid följt med överallt när man va liten. Älskade den mer än allting annat och den ligger alltid i sängen även. Den ger mig min lilla tuur.



Fick denna av mamma<3 Vann hon i furuvik till mig och Lucky (hunden) Åkte massor av kaffekopparna resten av dagen  och även elefanterna :)

Nej nu blir det sova :) Natti<3

Dag 16 - Det här är jag beroende av.

Jag är beroende av tic tac och utav robbins närhet. Sover knappt när jag inte sover brevid honom, sover dåligt och bara längtar efter honom. Är även beroende av två filtar som är efter farmor och farfar, en som min farfar hade i hans rullstol och en snuttefilt med gröna katter på. Som  jag måste bara få ha i min närhet hela tiden med. Vet inte riktigt varför. Men dem ger mig trygghet som jag hade när jag var liten när jag var där och samma när jag skulle sova där. Sen är jag beroende av att prata med mamma varje dag. Blir knas annars om jag inte får prata med henne. Är väldigt beroende av mamma för att jag får alla svar på det jag behöver och har någon som jag kan luta tillbaka emot om jag behöver någon som jag kan prata. Även pappa med.
Jag söker trygghet jämnt när jag är osäker och det får jag av dem som står mig nära och jagär en väldigt nervös person som inte jämt vet hur jag ska få det att fungera att bara vara kitty.Men jag är beroende av mkt, men det skulle ta år och dagar om jag skulle skriva allting.

Dag 15 - Mina drömmar.

Mina Drömmar är många. Men Tre av dem är att jag vill ha tre barn, och att adopterat barn från Kina. Och jag vill bygga ett eget hus med Robbin. Leva hela mitt liv bara med honom. och min familj och mina barn och djur och även vänner! Dem som betyder massor för mig.
Även att ha friska barn som ska må så bra som möjligt och att dem ska få uppleva det bästa.Och att jag får leva med resten av mitt liv, och att jag ska ha ett jobb, som jag kommer att älska och bara stormtrivs  med. Ha en kennel med hundar, katter och kaniner. Och få känna den lyckan jag känner nu med mina djur. Och att jag ska kunna ha det som jag så gärna vill. Tyvärr är det en dröm som aldrig kommer att bli uppfylld.
Det har gått i krasch för snart två månader sen. Vilket är skitjobbigt..

Dag 14 - En hemlighet.

Jahapp, en hemlighet..  Ja jag har ju ett par. Men det är välla en då att jag vill Gifta mig i en lila klänning med svart spetts. Och att jag vill gifta mig på en vacker plats. Som på en fin strand och man ser hur solnedgången är så vacker.
Eller i en vacker kyrka med alla mina nära och kära.
Och min bukett ska vara av blåa och lila rosor. Eller guldvivor. Som jag älskar massor! Och sen vill jag ha mina barn som bruttärnor och slänga rosenblad och juvlig musik innan man kommer in.

Ja det är välla en hemlighet.. =)

Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen.

haha oj, nu lär listan bli lång! Tycker att det finns så många  av dem för mig. Men jag kan rada upp några som jag kan lyssna om och om igen på:)Ingen speciell ordning utan bara helt random ^^
  • Looren- Euphoria
    Asbra låt som man kan lyssna om och om igen på :)
  • Danny-Amazing
    En bra låt även detta :)
  • Ola-Unstoppibule
    också bra :D:D
  • Bullet for my valentine- Tears don't fall
    Kärlekar låten! :D
  • Sara löfgren- Starkare
    En låt som gör mig så mkt mer uppåt och vet att ingenting ska få trycka ner mig.
  • Även mycket Techno låtar som jag bara älskar. Som jag inte alls kan alla namnen på ^^
  • Robyn- Call yourgirl friend
    Påminner mig om sommaren som var, när man satt med en av mina bästa vänner och lyssnade på denna i stan ^^ Love it very much ^^
  • Eric Saade -Popular
  • Eric Saade-hearts in the air
  • When childrens cry
  • Kizz- Heavens on fire
  • Danny-Cassandra
  • Alicia keys- No one

Ja det är nog dem jag kommer på nu ^^ Men det är bara några som jag kan lyssna om och om igen på :)

Nattfunderingar..

Är det vanligt att människor ska låta kaxiga mot en bara för att man är lugnare än andra? Eller är det bara för att andra människor är med som man måste vara på ett sånt sätt? Fattar inte grejen med att vara kaxig som fan och inte bry sig om man sårar människor eller inte. Tycker bara att det suger så jävla hårt. Visst, jag är lättsårad, och det är ingenting jag är särskillt glad över att jag är. Men jag ger folk respekt som förtjänar den respekten av mig. annars är det ingen idé. Tyckert bara att det är patetiskt annars. Från när man va mindre så va de bara så att man var den så kallade "tönten". Och det är tydligen så fortfarande att man är just den tjejen som bara va töntig och som de "tuffa" inte ville umgås med. Men jag tycker som så här.. Människor är lika MYCKET värda som alla andra människor. Fattar inte varför andra tror att de kan göra som de vill med de andra människor. Tycker även det är patetiskt.
Jag är välla den där tönten och då får vem som vill tycka det, orka bry mig. I dag har jag självförtroendet och självkänslan på min sida. Eller nu i natt. För jag tänker inte någon trycka ner mig nu. Om de nu snackar skit så är de bara avensjuka. För alla jävla påhopp, saker som mina bekanta eller släkt har ställt till med skiter jag i. Orkar typ inte höra varje gång att den har gjort det och den andra har gjort så. Menar är man vuxen får man stå sitt kast om man gör något. Samma för alla.
Hoppas bara på en bra sömn och en bra dag i morgon. Orkar verkligen inget jobbigt nu på ett tag. Men det är tur att jag har min familj och mina vänner. helt enkelt mina nära och kära, vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig annars. Mina djur älskar jag med såklart och skulle aldrig klara mig utan någonsin<3

den 26 mars fyller farmor 80 år :)<3 så nästa lördag ska vi åka i väg och fira henne på hennes 80 års dag :) Min älskade fina farmor :D<3

JA i morgon fyller älskling år och då kommer hans familj och firar honom :) Myyys! :D

dag 12- I min handväska :)

Ja i min handväska har jag alltid hansprit mobiler och en maskot, som ger mig tur när jag behöver det. Har även lite annat smått och gott om jag ska i väg en bit som läppsyl och mp-3+batterier  till den :) Det är välla det jag har med mig i min handväska :) Kan även bli en virkning och en kamera i om jag vill fota något skoj :)

dag 11- hur många sms har du i din inkorg? Vem fick du mest av?

Hmm, den som jag har fått mest sms utav är en av mina bästa vänner Jenny. Vi messar väldigt ofta :P Varje dag pratar hon och jag^^ . Och sen tror jag det är min andra bästa vän, Nicole ^^ De e nog dem jag har mest kontakt med  på sms ^^

Dag 10-Det här hade jag på mig i dag




^^
Laradoute -Tjocktröjan
Ullared.- toppen och leggins

Dag 9- I min nesisär ^^

Där har jag lite smycken, borste och deo och parfym. Och min maskara och kajal ^^ Det är väl typ det jag har i nesisär ^^

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick för mig som är väldigt strarkt är då jag skulle hämta min älskling Rex :) Första gången jag fick se honom och hålla i honom. Det var det bästa. Äkta kärlek vid första ögonkastet ! :D Och att just få hem honom till min egna hund, alldelses egna. Och att få se att Ludde och Rex går så bra i hop, som det gör. Det är det för mig som är lycka:D Att båda mina fina hundar går bra i hop :D<3 Det är nog  ett av det bästa just nu i af ^^

Dag 7- Min bästa vän

Jag har två riktigt nära vänner.  Nicole och Jenny heter dem, och dem vet jag att jag kan ringa och messa vilken tid som helst på dygnet. Det bästa med dem är att jag kan vara mig helt själv med dem och att jag kan vara just den jag är och de bästa att jag och dem har så skoj när vi hittar på saker tillsammans ^^.
Dem är även de som jag litar mest på och förlitar mig på att det inte kommer ut saker som jag säger till dem. Och det är det bästa man kan ha som bästa vänner. =)

Dag 6- det här åt jag i dag

I dag åt jag jättegod smörgåstårta. Och kakor ^^
Älsklingens storebror fyllde år i dag så det var mycket gott och jättetrevligt ^^

Dag 5- en sak som jag älskar i min garderob:)

Att välja något som jag älskar i mon garderob är jättesvårt ;) Har så mkt som jag älskar så ^^  Men  Kan välja en väska som jag köpte från gina tricot för typ 3 år sen, det är en väska med en stor svart rosett på ^^ med små nitar^^ Och jag älskar den! Men nu var det ett tag sen jag använde den^^

Men jag hittar ingen bild på google nu, men kan ta ett kort på den fina väskan sen ^^

Heeej dååå! :D

Dag 4- min dag

Min dag har varit lite upp och ner som vanligt, men den har varit bra förutom att man är sjuk. Varit ute med hunden på promanader med vovven och sen inte så mkt mer, pluggat massor  och grejat lite med saker^^ Fick hem en ny soffa i går och ett tvbord, sååå fint! :D

Dag 3 -Vad är kärlek?

Kärlek för mig kan vara massor av olika saker.
Egentligen kan det välla vara det.
Kärleken till Djur, saker, vänner, släkt, familj m.m.
Men i dag ska jag ta om Min största kärlek jag någonsin har känt.
Han som jag har haft i 6 år snart i mitt liv, någon som jag är tacksamför. Kärlek är när det pirrar i magen, man kan inte sluta le när man har fått ett sms eller pratat med personen i telefon. Som att sväva på rosa moln och bara känna fjärlarna i magen. Man blir alldeles varm i kroppen när man ser personen, och dagdrömmer och tänker på personen hela tiden.
Det känner jag som kärlek.  =)

Dag 2- Meningen med namnet med min blogg.

Jag vet inte riktigt varför jag valde detta namn, men tror det var att jag tänkte på hur mkt jag gillade bullar och sedan att jag kände just då att jag var på topp och allting var super^^. och därav  namnet^^. Att påminnas att jag är super just som jag är. ^^

Dag 1 -Presentera dig själv!

Ja nu ska jag presentera  mig själv, Hej!
Jag heter Kitty och bor utanför karlholm ca 4 km dära i från. Jag pluggar på komvux och jag pluggar distans från en högskola i Huddik, eller ja, Folkhögskola. Med vävning och det är superskoj! Har lite olika träffar i då och då^^
Jag bor med min sambo, min underbara hund Rex och Min katt Busan. Mitt allt <3!
Jag har underbara svärföräldrar och älsklingens syskon. Och har mina underbara föräldrar och  en vovve ludde och 3 katter och en storebror som kan vara jävligt jobbig i bland. Snarare oftast ;P
Har träffat  en tjej som heter Tilda som är som en storasyster för mig, och hon har två döttrar, Lilly och Jessica^^. Och Jessica är min guddotter och är helt underbar liten tjej på två månader och 1 vecka och Lilly är 12 år som hon fyllde i 2 januari. Lika söt hon med ^^. Och hennes sambo daniel som är som en storebror som man bara kan önska sig i bland^^ . Och jag bor nära mina föräldrar, är jävligt mammig, pratar med mor varje dag.
Har massa fina vänner som är dem bästa verkligen^^
Tror de va allt ^^

^^

Efter tjat från big sister;) så gör jag detta^^


Dag 1 -
Presentera mig själv.
Dag 2 - Meningen med mitt blogg namn.
Dag 3 - Vad är kärlek?
Dag 4 - Min dag.
Dag 5 - En sak jag älskar i min garderob.
Dag 6 - Det här åt jag idag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - I min necesär
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Hur många sms finns det i din inkorg? Och vem har du fått mest av?
Dag 12 -
I min handväska.
Dag 13 -
Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
Dag 14 -
En hemlighet.
Dag 15 -
Mina drömmar.
Dag 16 -
Det här är jag beroende av.
Dag 17 -
Mitt favoritminne.
Dag 18 -
Min favoritfödelsedag.
Dag 19 -
Min absoluta favoritlåt.
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 21 -
Ett annat ögonblick.
Dag 22 -
Det här upprör mig.
Dag 23 -
Det här får mig att må bättre.
Dag 24 -
Det här får mig att gråta.
Dag 25 -
Något jag brukar bära på armen.
Dag 26 -
Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 -
Det här saknar jag.
Dag 29 -
En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 -
Ett sista ögonblick.

Redan söndag!

Det var skönt att få komma bort hemifrån ett tag, eller ja.. Ett dygn i af. Kände att det behövdes så mkt att få vara lite själv och rå om sig själv mer än va man gör i vanliga fall. Hade hur skoj som helst och kände att det verkligen behövdes :D

Ja Självklart har jag även börjat att  bli sjuk med, förkyld ocg tept till en förbannelse! Hoppas bara att man bli lite bättre till i morgon i af, eller till på tisdag! När man ska ha talet i Engelska C.Ska bli skoj med Talet och känns skönt att man får prata inför en liten grupp eftersom jag inte gillar att prata inför stora grupper.

Och jag saknar min älsklings rex med! Men han har det så bra hos mamma och pappa så frågan är ju om han vill med hem i dag ;) hahah^^
Men i kväll när jag kommer hem så ska jag göra klart det absoluta sista på Engelska C ^^
Ska snart äta frukost och sen ska man mysa lite med älskling^^

1 mars! :D

Om prick en månad åker jag till huddik, ska bli sååå skoj att få åka i väg snart dit och lära sig massor ^^ Gillar det ^^ .
Vill ut på fotorunda i morgon ^^ Är sååå fint väder som det har varit nu ett par dagar ^^
Ja vad mer ska man göra mer för skoj nu då ? ^^ Har inte något att göra och jag är inte ens trött en xD jag sitter och funderar på att kanske ska ta och greja lite i garderoben   och kolla lite på vad för kläder jag ska ha på mig i morgon ^^ och sen ska jag kolla lite på va för kläder  man ska ha på sig på lördag ^^ Vet inte än ^^

Ja i dag gjorde jag ett prov och allting gick bra tror jag ^^


Bebisen när han var liten^^ Mysis ^^

I morgon ska man fixa lite granna och ha det bara bra ^^
Ska plugga lite i helgen, eller ja, på söndag i af^^, och kanske en stund i morgon ^^Mamma och pappa ska vara hundvakt åt Rex  från lördagen till söndagen ^^ Så en trött vovve får man hem på söndag^^ Och som jag kommer att sakna min lilla sötgos! :D Älskar min lilla Rex jag ^^

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0