Var är snön?!

Asså det snöade massa i går, men när man vaknade i dag fanns ingen snö kvar, allt är bara borta.  Men kylan börjar komma, och håller tummarna på att det snart kommer mer snö :D

DÅ äntligen kan man busa ännu mera med Rex  än nu ^^ Han som är heltokig i snö med ^^ Älskade hjärtat ^^<3

På tal om saker som inte alls har med det att göra, I lördags var vi på bio Breaking down part 1 ^^ Den va huur bra som helst! Men gillade inte hur den slutade :P Vill bara se nästa del nu^^ Så störande ^^  haha, kan tänka moig att nästa film bli awsume den med ^^ .  Twilight är nog något som jag bara älskar! Finns inge som gör så man blir helt glad när man ser  filmen ^^ Men de va nästan så man grät en skvätt med ^^.
Va tycker ni andra om filmen :)?

Nu ska man göra lite nytta ^^

Hejdå!

Att man ska våga drömma även när vissa drömmar går i krasch=)

Jag har tänkt massa om mina drömmar, att så många har gått i krasch.Men i en början vågade jag knappt våga ha drömmar igen, ju äldre jag blev så vågade jag bara drömma mer och mer igen. Jag har otroligt många olika drömmar och vissa går i krasch lite då och då. Men jag har många andra drömmar! Såå hilma många drömmar. En vet jag redan nu kommer att bli sann. För jag har det redan, har bara det sista som fattas!

Men drömmar kan ju även ändras med, och de har man ju märkt många gånger, att mina drömmar att de  kan vara nästan lika med något som är lite annorlunda i den. Men jag är lika glad, i går var man hos älsklingens föräldrar och hade så skoj! Och insåg då att man har iprincip allt=) underbar familj och vänner och djur=)<3

Men nu ska jag snart baka kladdkaka ^^

Hur ska man egentligen vara?

Många om och men så sitter jag hära och skriver om just dessa saker jag kommer att skriva om. Ska man skriva helt ärligt om vad man tycker om just detta? Eller blir allt bara skit då??

Asså jag har tänkt på  det att det är så många som gnäller på dem som är unga mammor. Jag följer en massa bloggar om just unga mammor. Om hur deras vardag är och om alltign runt omkrig. Jag tycker att alla unga mammor som jag har läst om i bloggarna och även de unga mammor jag känner tycker jag är huuur bra mamma som helst! Och man ser verkligen hur det strålar hur lyckliga de är med sina barn! Så jag fattar inte varför vissa människor ska bara gnälla på dem när dem är så duktiga ^^!


Men sen då, just med mitt liv, mina  saker, min framtid??
Ska jag bara lyssna på vad andra säger att jag ska göra? Eller ska jag göra som jag känner själv?Min framtid och allt mitt annat som jag har planerat med mitt liv, men framtid och mina saker! Menar bara på att jag måste få känna att jag har något att säga till om, att jag får bestämma min egna framtid.Utan att jämt få höra att jag inte ska göra si eller så. Jag ska ju vara "vuxen " och kunna få bestämma över mitt liv mera än va jag få göra. Det känns som om så många flera som ska komma och bestämma, tycker att det är så konstigt att det bara kan bli om och om igen att det ska komma så man hela tiden ska bli besviken eller ledsen. Eller för den delen bli riktigt jävla arg.. Hoppas bara den dagen kan komma som de personerna som gör mig så illa bara kan förstå det att det finns mera i livet än att försöka styra över mitt liv, eller någon annans liv. Jag kommer aldrig få lära mig på det jag vill göra, eller att kunna få göra saker och ting på mitt sätt!

Visst, jag kommer att göra misstag, men jag är inte mer än männsika. Jag kommer att försöka och försöka tills det blir rätt.

Ska börja träna ryggen igen, nu har jag börjat få ont i den igen :/..

Men nu ska jag kolla klart på mitt ghost whisperer mataton med Rex ^^

Massa att göra och massa som händer runt omkring..

Asså man stressar igenom allt när det bara blir mer  och mer läxor. Eller prov. Själv har jag har /haft tre prov  denna vecka. Stress! Det är det ända jag säger.
Men man pluggar så man kommer i af i håg allt ^^ Rätt stolt över att jag lyckas plugga så mkt som jag egentligen gör ^^ haha  lite tidigare va man inte lika smart att plugga, när man inte tänkte sig för  jämnt. Men man lär sig, inte lika slarvig som då.

Men sak e  säkert, om 5 veckor är det jullov :D Vilket jag längtar massor efter! Ska bli så skönt att få fira jul med familjen  och sen all den goda maten och alla mysiga tider man ska tända ljus m.m ! :D


Och den 16 november  har nya twilight filmen premär :D Längtar som tusan efter den ! :D:D Ska bli så awsume att kolla på den :D:D ..
Nej ska i väg och greja lite ^^

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0