Nattfunderingar^^

Ja, klockan är 01.10 nu när jag börjar skriva.

Jag läste tidigare i dag om en liten flicka som hade dött av något som läkaren sa att det inte var någon fara. Tycker så hilma synd om hennes familj. Självklart tycker man synd om alla som mister ett barn. Man blir så hilma tårögd när man läser om sådant som händer med de små liven. Det är något jag har tänkt en hilma massa om.

Länken till artikeln är denna :

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13179591.ab



Lite andra funderingar är om det är viktigt ned en speciell ålder att skaffa barn? Vet att att vissa tycker det, men själv tycker jag att det har upp till var och en att göra när man vill ha barn. Själv vill jag också ha barn! Men jag får vänta ett tag till ^^ Men snart är det min tur ^^ Om något år eller så :)


Ni får gärna skriva någonting om ni vill att jag ska skriva om något speciellt :) Kan vara intressant och veta om ni har någon idé eller något som borde vara nå skoj att läsa om ^^

Va ska ni alla göra på midsommar då :)?








Och som några vet så älskar jag djur och något som jag vill jobba med är hundar. Va gillar ni för raser? Och jag tycker även om att kolla på dog whisperer  Cesar Milan. Han är en av mina stora idoler just för att han är så grymt duktig på hundar. Man lär sig så mycket tycker jag, och det är ju super :D..

Ja nu ska jag nog sova om en liten stund, men kommentera gärna med saker som ni tycker :)

Kärlek vid första ögonkastet

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Jag vet att jag har varit med om det några gånger, men inte många alls. Och jag har den bästa kvar.. Han som jag bor i hop med och han som jag har varit tillsam mans med i 5 år och snart två månader. Det är underbart med kärlek! Visst, inte är kärlek någon dans på rosor alltid, men reda ut saker kan man ju alltid göra :) Just nu är jag så hilma glad att jag har hittat kärleken och har även den bästa familjen i mina ögon :).. Även dem bästa vännerna :)..



Men jag har funderat lite på lite på romantiska tips som jag har läst om i tidningar och så vidare. Jag har hittat nårga som jag gillar:)
  • Levande ljus med en god och romantisk middag som man har lagat själv.Något som jag tycker är mysigt^^
  • Gå på resturang och bio efteråt tycker jag också är mys^^
  • En av de bästa saker jag vet är när man är ute och går, och man  håller handen och går när det närmar sig solnedgång.
Det mest romantiska jag har varit med om är när jag och min sambo förlovade oss, och vi myser med en mysig film och en riktig good middag. När man verkligen har det så mysigt så var det nog den bästa dagen på länge då när vi förlovade oss. Men det var som en dröm när jag träffade min sambo med.

Har ni några bra tips som ni tycker är riktigt romantiskt?

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0