Massa funderingar..

Ja nu är det en massa som snurrar i huvudet! Blev lite jobbigt när man inte riktigt kan tänka klart.. Men i bland så kommer allt på en gång, alla tankar om exakt allt!!
Just i dag är man så hilma trött med, men att tankarna är helklara!
  • Tidigare i veckan så blev jag lite sårad, men till vilken nytta?? Egentligen förstår jag inte ens varför man ska såra folk i stället för att hålla alla taskiga saker inom sig?? Men sån tur var att man fick upp sitt humör fort igen och fick ett sånt bra betyg på en engelska uppgift som man hade gjort =) Ett  G,  som är väldigt stort för mig. även fast inte många kasnke tycker det, men Engelska  B som  folk sa att jag aldrig skulle klara. Vaddå inte lite nedlåtande mot mig?? Så up yours! Jag kan jag vill  och jag ska! Det är tur att man har bra vänner och familj som stöttar en i sina beslut. =) Men som sagt, jag vet vad jag kan ^^
  • Att söka jobb är alltid lika skoj ^^ Men är väldigt svårt att lyckas få något :P Men nästa termin ska jag i af försöka få ett jobb på halvtid i alla fall ^^ Så man kan få lite extrapengar och att man har en fast inkomst. Skulle vara underbart! Att veta att man även får pengar på sommaren. i stället för att behöva oroa sig =)


Ja va ska man säga om denna dagen? vaknade tidigt, handlade,varit hos mamma och pappa. Inte så mkt mera har man hunnit med i dag, och bara komma på sådära nu när man skriver detta.

Att använda ordet hora är bara så jävla fegt att säga till tjejer eller om tjejer. Tycker att det är såå jävla fult att höra när folk kan gå och säga jävla hora och allt sånt! Man blir bara så jävla sur!

Ciao:)

Dagen före provet:)

Haha, jag vet att de kanske låter lite skoj att skriva att det är dagen före provet, men jag är såå sjukt taggad nu innan provet,  jag och min barndomskompis Emelie pluggade lite på matten i dag, sen grejade jag lite hemma och sen pluggande^^ Är sjukt taggad och det känns faktiskt bra för en gångs skull! Och det kan bara bli bättre, menar om jag inte skulle klara provet så finns det omprov, och de ska jag klara, nu ska jag ha ett betyg i Matte B.

utöver så är man gla och positiv^^ Var lite ledsen tidigare  i dag för att de verkligen finns människor som verkligen sårade mig via sms! Men Det kunde inte bryta ner mig och sen  fick man bra på Engelskan :D Klarade min uppgift och blev asglad! :D nu blir de sova:D

Ciao! :D

Dagen före provet:)

Haha, jag vet att de kanske låter lite skoj att skriva att det är dagen före provet, men jag är såå sjukt taggad nu innan provet,  jag och min barndomskompis Emelie pluggade lite på matten i dag, sen grejade jag lite hemma och sen pluggande^^ Är sjukt taggad och det känns faktiskt bra för en gångs skull! Och det kan bara bli bättre, menar om jag inte skulle klara provet så finns det omprov, och de ska jag klara, nu ska jag ha ett betyg i Matte B.

utöver så är man gla och positiv^^ Var lite ledsen tidigare  i dag för att de verkligen finns människor som verkligen sårade mig via sms! Men Det kunde inte bryta ner mig och sen  fick man bra på Engelskan :D Klarade min uppgift och blev asglad! :D nu blir de sova:D

Ciao! :D

Gratis Bio.com

Gratis bio är något man kan samla poäng och tävla. Även få vänner. Massa skoj  =)

01.25

ska man säga i dag? Börjar bli förkyld så man dricker varmt^^ sitter nu med en varma koppen^^
  • Ska bli frisk tills på fredag.(har matteprov ) Så jag måste få bort den hesa rösten tills dess, även att jag inte blir mera förkyld så jag inte missar skolan, måste vara med så jag inte missar så mkt. Men denna vecka som kommer är man ledig tisdag och onsdag. Så då ska man bara plugga och sen fixa klart mina sjalar som jag virkar ^^ Vill ha mera såna så då tänkte jag att man kunde ju virka ett par^^ Olika färger och mönster ^^.
  • Jag fick reda på i dag att Rex på latin betyder kung=) Så jag har alltså en kung jag ^^ Men de vissre jag egentligen redan ;)
  • Jag har en knaskänsla som jag inte vill ha längre, men vet inte om den kommer att försvinna eftersom jag inte kan prata med den som jag delar just dessa minnen med. Känns helt värdelöst, man kan ju inte bara börja prata om de då när man inte knappt känner personen längre?
  • någon som har tips va man ska hitta på så man blir friskare fortare när man är förkyld?
  • någon som har förslag på en bra present till en 14åring^^?börjar spåna men vet inte alls om de e något bra jag och en vän har hittat på:)
asså seriöst jag har typ druckit 8 koppar te, asså stora koppar. ca 5 dl går i dem. så man sprang ju på toa hela tiden för att man va kissnödig xD  diskussion, men du kanske e gravid:P men blir nog inte de inte fören p-staven åker ut ;)

I dag var man klarvaken 10.00. Blev en sväng till Tierp och sen var jag och rex hos mamma och pappa ^^ Älskar bara att vara hos mamma och pappa, få prata skit med mamma :D
Så i dag har man pratat sen man kom upp, tills typ 6-7 då man började inse att man va hes :S

Kitty och Rex:) älskar min hund^^


Älskar Rex^^  mysvovve och bara underbar^^
Nu snart ska vi sova^^
natti^^

11 september

Ja i dag är det prock 10 år sen  terrorattacken i USA. Håller en tyst minut i dag. Vila i Frid!

Haft en väldigt trevlig dag med födelsedagsfirande. Och en massa trevligt prat, man bara älskar att umgås med ens familj^^ Så underbart!

Alla funderingar just nu har varit bara positiva^^
  • Att man verkligen har förstått att man har dem bästa omkring sig, (familj,vänner och släkt)
  • Att det går asbra i skolan och att det börjar på gång med allting, det börjar gå runt med allting just att man vet vad man har tänkt sig blir så.
  • Träffat massa trevligt folk, som är Asume!
  • massa trevliga program på Tvn^^
  • Tilloch med gillar man läxorna man har fått :P (har aldrig gillat att få läxor, men nu tycker jag att det är asskoj! Så har jag tyckt sen första ring ^^)
Ja så nu ska jag göra klart mina sista läxor denna vecka. Har gjort en, så nu kommer det en engelsk artikel och ett grupparbete ^^ Sen den 23 sep har man prov, så på måndag ska jag lägga upp ett schema för hur jag ska lägga upp allting, ska nog sätta mig att plugga i skolan i morgon så det är klart med allt. Menar, det ska bli hårdpluggning nu, ska ha ett G i Matte B ^^

Nu ska jag mysa lite med min lilla kisse, gosa lite me honom. Lilla Rambo :)<3

Ett par funeringar nu under denna vackra kväll

I dag har det varit mkt  funderingar på hur många det egentligen finns som bara snackar skit om andra. Kan det vara avensjuka som gör att de kan säga sånna taskiga saker? Eller är det bara för att kunna göra någon så illa.

Samma med allt jävla skitsnack som går om alla olika människor, unga mammor, hundmänniskor ,kattmänniskor elller bara att man är lite udda. Jag vet att jag är lite udda, men vafan jag trivs med  att jag är just den jag är.. Menar jag har ju blivit formand som den människan jag är. Jag trivs med att vara just mig. Har den bästa familjen och släkten  i mina ögon. Och underbara och världsbästa vänner :D<3


Samma förstår jag inte heller att vissa kan snacka skit om just hur jag sköter Rex, jag har fått så mkt beröm för hur han är. och han charmar alla som han möter. Och alla gosar med honom. Så jag kan och jag vet hur jag ska göra med MIN hund. Och jag är så lyckligt lottad att jag har honom, att jag har den vackra hunden osm inte gör en fluga för när, när man ska greja hära hemma. Underbara hjärtat!<3 Jag sköter honom som jag är lärd och som jag känner att jag har gjort rätt, för det finns olika sätt för alla att sköta dem på. För det beror ju på hur man vill ha hunden och allt sånt.


Caio!

Skola, och bara nya tag med allt!

Allt har sin gång. Även med skolan. I dag har det varit en underbar dag!! Fick reda på att  mitt matteprov ^^ Klarade matteprovet och är superglad över det =) Längtar bara så man kan berätta det för mamma, och höra vad hon säger ^^
Sen i dag så har jag kollat upp vad jag har fått i alla ämnen jag har haft på komvux, jag läste ju upp datorkunskapen och dära fick jag VG ;D Överlycklig över detta ;D Heeelt underbart ^^!!

I går var jag hos mammas moster och hon lärde mig att varpa ^^ Underbart och skoj! Ska även låna en vävstol av henne, en som bara är 1 meter bred ^^.. Sen ska hon lära mig på Ett bättre sätt att trä vävstolen^^ .. Har även kommit på julklappar som jag kan väva. Så i helgen ska jag börja med min läxa som jag fick ^^ Nice som tusan ^^ Ska bli sååå skoj att lära sig allting ^^

I dag har jag haft naturkusnskap med ^^ Lärt mig massa, har B-kursen och den är faktiskt väldigt rolig. Lite svårt men det börjar bli roligt  nu ^^


Nästa vecka fyller mamma år. Då ska hon få en t-shirt och en stickad tröja av mig^^ Menar 158 kr är ju inge pengar för detta heller ^^ Så jag är supergla över^^ Har även kommit på en massa roliga saker som jag ska hinna göra innan det blir för kallt och snöigt ^^ Busan Ligger inne bredvid mig och slöar och jag och älsklingen sitter och kollar  på Navy CIS :D Underbart bra program! Må jag säga ^^ När jag kom hem så fanns det kycklinggryta och ris till mig som var varm och det var bara att äta ^^ Vaddå underbar sambo ?? :D Så duktig sen på att laga mat!!
Caio!

Lite om onsdagen och om i dag ^^

Ja då kan jag välla börja med att att skriva mera om onsdagen :P

I går så hade vi ju formgivning hela dagen. och jag köpte ju ett akvarellblock nu innan vi skulle åka upp, och jag fattade verkligen inte hur man skulle få loss pappret från blocket så när man hade målat klart på ena. Men sen så min bildlärare/formgivningslärare visade mig hur man skulle göra :P. Så man fick lära sig mkt nytt med fast man trodde att man kunde vissa av sakerna man skulle göra, men de gick i af bra, och nöjd blev jag. Lyckades blanda en fin lila färg som jag fick lite beröm om att den blev perfekt ^^ Blev ju lite mallig att jag lyckades blanda till den så bra som jag kunde göra. Men satans va skoj de va! Fick även lära känna mina kurskamrater lite mera, och det var också superbra!

Torsdag, asså i dag då :P :
Började halv 9 med att ha en data lektion så vi fick lära oss hur deras program som vi ska ladda hem till datorn och jobba med, First Class hette det, så i morgon när jag kommer hem så ska jag och robbin hjälpas åt att göra det ^^ så det blir rätt allting^^ Och i morgon på morgonen ska jag packa klart allting så det bara är att hämta sakerna sen när man ska fixa ut  allting ur rummet ;D Men vi fick även mycket teori i dag och våran uppgift som vi ska göra hemma till träffen i oktober. Men ska försöka hinna göra klart den tidigare så jag kan väva lite annat med ^^ Sen fick vi även jobba lite med målningarna vi gjorde. Vi fick ta garn och göra så som man skulle kunna väva det sen, testa oss fram på vad vi tyckte va bäst.

Och i morgon blir det vävning för hela slanten ^^..

Nu blir de att läsa en stund och sen sova ;D

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0