Torsdagsfunderingar

Har funderingar i dag med, rätt coolt att jag har orkat att uppdaterat typ varje dag! Annars brukar jag inte orka göra de:P
Annars brukar jag ju inte orka varje dag^^ Men det är coolt^^ Kanske har blivit duktig på detta då ;D
 
  • Varför är man oftast orolig för saker som man egentligen kanske inte behöver vara orolig över? Och vara nervös när man har gjort sakerna flera gånger? Hänger inte alls med i svängarna i mitt lilla småvirriga liv i bland, jag skriver oftast massor om mig kanske. Men det är ju lite som det är med mig, jag måste få skriva av mig och speciellt om allting som jag har funderingar på och allt sådant.

  • Skräckfilmer tycker jag är jätteskoj att kolla på, men de säger att vissa skräckfilmer är verklighetsbaserade, men känns dem mer läskiga då? Eller är dem bara lika läskiga? Eller för dem som inte tycker att skräckfilmer är läskiga som bara tycker om att de kommer och hoppar fram något då och då? Jag älskar att kolla på skräckfilmer, för att mamn ska se hur och om man blir rädd^^

  • Någon som vet om nikon s3300 är en bra kamera? :D Skulle vilja köpa en och vill veta vad ni tycker om någon av er vet hur bra den är :D

 

Onsdag funderingar^^

Massor av funderingar som vanligt! Jobbiga sådna!
  • Hur kan man verkligen vara en sådan egoist och bara tänka på sitt egna bästa? Och inte bry sig ett skit om sina vänner? Eller typ bara ha kontakt med typ "sina vänner som bara kan hjälpa och göra allting åt en" är det den människan man har valt att vara? Menar inget illa mot dem som kanske inte alls tänker så långt. Men som jag känner i bland är att andra bara skiter verkligen hur andra känner och mår, och inte bryr sig i om dem sårar en. Hänger inte alls med på det! Va tycker ni? Kom gärna med era åsikter!
  • När kan man säga att man är vuxen? Egentligen måste man växa upp till punkt och pricka? Och bara för att man är på ett småbarnsligt sätt betyder de bara att man är en tönt? Eller bara att man inte alls kommer att växa upp? Jag kan lätt säga att jag inte är helt vuxen en! Men jag skulle aldrig vilja bli helt vuxen, bli en stel pinne som aldrig vill ha skoj och som kan latja till det lite! =)

Tisdag ^^

Dagens funderingar:
  • Satt och kollade på en film i dag på morgonen och det va bara om kärlek. Om hur man träffas i en park eller att man bara träffas helt ramdom i en affär eller i matkön, och då känner kärlek.  Finns det sådan kärlek på riktigt? Eller är det bara i film med är? Och om det finns på riktigt, var finner man den kärleken? Är det bara att han  eller hon en dag bara sitter på bussen och vinkar och ler? Eller finns det bara i vissa fall och där hittar man din dröm?Jag kan tänkas att man får fram det såhära, jag har hört förr att det är ett par stycken som har lyckats på det sättet, och det är alldelses underbart !
  • De hära med att man kommer upp i högstadiet/gymnasiet och man försöker hitta vem man är, och grejen med att ha märkeskläder, märkes skor och bara ha allmänt dyra kläder. Är det de som är viktigast? Eller är det att man har bekväma kläder och trivs lika bra i dem? Vet ju själv hur det va, att man nästan kände att man va tvungen att ha det nyaste, och de senaste. Men jag har alltid varit rätt medelmåttig, men ny mobil ca 3-4 år efter jag har fått en. Men jag trivs oftast väldigt bra med de moblilerna jag har haft, och vill inte så gärna byta heller. Och alla nya saker som kommer och man vill ha allt? Vet att man kollar ju alltid på den senaste mobilen eller på den nyaste datorn och bara vill ha allting.

  • Vad avgör egentligen vad som är rätt och fel med att plugga vidare? Och inte börja jobba direkt efter studenten? Eller vad ska man göra om alla jobb mest kräver erfarenheter och höga utbildningar? Det är ju rätt sjukt egentligen att man knappt kan få jobb längre.. Det är svårt som tusan, och att plugga vidare och hoppas på att man kommer in är riktigt nervöst och spännande, att man vet att det kan vara ens lyckodag att veta om man kommer in! Jag hoppas verkligen att ja har en chans, och en rätt stor chans, vet ju att det är många som har sökt samma som jag har gjort, och jag vill inget hellre än att kunna komma in . Att inte behöva känna  press att jag inte kommer att klara det. Jag väljer att plugga vidare för att jag vill verkligen jobba med något jag jag kommer att älska!

  • Rädsla för saker? Varför ska man ha så mycket rädslor? Jag vet att jag en enormt mycket olika rädslor, Men jag har börjat att tränat upp dem, för jag vill kunna visa att jag har blivit mycket bättre på det. Många rädslor är kvar, och rädslor är alltid rädslor! Vilket är det jobbigaste som finns. Just i morgon ska jag åka till en av mina rädslor, ja jag vet.. Låter knas. Något är alltid knas för mig på ett eller annat sätt.
    Vad är era rädslor?

Regn dag =/

DAgen med massa regn. Men när jag va inne i stan och träffade en kompis så efter jag hade följt med till tåget och sedan skulle mot stan igen så börja jag funera lite. 
Det är så mycket runt om kring, och man kan inte riktigt hänga med på allt. Men jag gillar Gävle, det är lugnt och inte så mycket stress. Jag blir lite mer stressad när jag är i Uppsala. Men det kan vara för att man nog är mer van att vara i Gävle. Men det är i af fint på båda ställena ^^
 
Det jag funderade på var att alla år sen jag började åka till stan själv med vänner och så, och då började det slå mig att alla roliga stunder man har med sina vänner och alla roliga saker man gör tillsammans, shoppar och massor annat! Saknar att man inte är mer i stan. Och då är det bara att hoppas att man kommer in =)
 
  • Även detta med att om killar har många tjejer och one night stands så är det häftigt och om en tjej skulle ha det så skulle hon bli kallad för en massa saker, fattar inte vad som egentligen ska vara skillnaden? För att det är ju ändå samma sak, förutom at det är olika kön. Men det är väl så det samhället är uppbyggt nu mer och det är bara så det har blivit. Vilket är tråkigt, för både killar och tjejer är ju lika mycket värda och det är hemskt att det har blivit såhära..


  • Sedan med att det är så dyrt att åka buss nu mer?! Allting blir bara dyrare och dyrare,  hoppas i af inte busskortspriserna höjs.. Men såklart att dem höjs tack vare att det finns folk som saboterar saker och då lär de ju till sist höja priserna. Det fattar man ju.

  • Vet ni någon bra surfplatta med mobilt bredband för en billig peng:)?
 

Massor att lära sig, fortfarande ! Man lär sig varje dag!

I dag sitter jag och försöker lära mig att spela gitarr, med ackord. Kan ju bara tabs annars, men det slog mig just, jag har ju så mkt kvar och lära. Lik så många andra har, jag minns min lärare på gymnasiet, man lär sig något nytt varje dag! Och att man inte kan lära sig lika bra på en tom mage! Det är rätt coolt endå att man lär sig så mycket  under sin livslängd, och allting man lär sig sitter fast som man är intresserad utav. Jag Har massor av intressant som jag har lärt mig som jag tycker har varit skoj, tror att det är väldigt viktigt med att man får göra det man tycker är det roligaste med. Jag gick en promenad med en kompis tidigare i dag, och då gick vi och diskuterade vänner och jobb. De dära med jobb är ju så viktigt att man tycker att det är så kul som möjligt så man gör det. För jag menar om man inte tycker om sitt jobb så vill man ju knappt jobba på det,eller att man kan jobba men kanske inte resten av sitt liv. Jag tycker att det är superviktigt att man jobbar med saker man älskar! Jag skulle lätt kunna jobba med vad som helst bara att man hade någon att prata lite med då och då=) Jag gillar att vara bland människor och jag skulle aldrig kunna jobba helt själv utan att ingen annan, Är översocial som jag är. Men i bland kan det vara jobbigt, då när det nästan ingen som har tid  med en. Men jag bor ju med min sambo, och på morgonen så vill han aldrig prata i stort sett. Men när han spelar och jag sitter själv oftast så blir det sen när jag vill prata att jag pratar  att det blir en massa utav de hela. Och då kanske det blir jobbigt i stället. Eller att jag blir avbruten. Men lite tankar är lite annorlunda än va jag har skrivit om=)
  • Vad är det som är egentligen rätt och fel i ett förhållande? Menar hur mycket är det som är okej? Jag har ju min åsikt med mitt förhållande. Och va har ni för tankar när det handlar om att man blir kär i en tjej om man är tjej elller tvärtom att man är en kille som blir kär i en kille? Jag säger som så hära, man blir inte kär i könet utan i personen. Så har jag uppfattat det, och det kommer vara så jag kommer lära mina barn också. Skulle det ta slut mellan mig och robbin så tror jag faktiskt att jag skulle nog bli tillsammans med en tjej^^ Vet inte riktigt varför men jag tror de skulle vara så ^^

  • Att lyckas med sina egna mål och känna att de är bra tycker jag är riktigt viktigt.

  • Sen kommer jag ta upp det jag har tagit om vänskap.. Men det verkar som om det bara återkommer om allting, menar kan man inte vara vänner även fast man är olika? Eller är det bara fel att man är olika och att man då inte har något gemensamt? Eller är man inte kompisar för att man tycker att det inte skulle funka? Eller kan man vara kompisar fast man inte är någon gång för att man är för olika? Asså jag har så mycket sjukt som man har hört å det är sjukt. Och att dem som kallas ens vänner inte hör av sig för att de har annat för sig om dagarna?! Tycker att de låter konstigt. Att inte orka svara på ett mess om man inte har hört av varandra på ett tag.

    Men tycker även att man ska bara lägga energi på sina vänner som vill vara kompisar och verkligen förtjänar vänskapen..

  • Någon som har idéer på något speciellt man kan hitta på i sommar och allt sådant :D? Kanske något man kan lära sig tex :D??
Nej nu tänker jag spela lite mera gitarr ^^

Lördag

I dag har man ju funderat massor igen, men vet liksom typ inte va jag ska ta med eller inte. Har så mycket i tankarna så det är inte klokt!
Men jag har haft ett underbart dygn nu i af. Träffat massor av vänner och träffat trevligt folk. Och någon som jag inte har träffat på över 6 månader =) Så äntligen  fick man träffa henne :)
Vackra vovvarna<3
Men att komma till det  jag hade på hjärtat i dag är att man är lite fundersam över just svartsjuka och skillnaden på vad som  är otrohet  för olika par.
  • I mitt och robbins förhållande så har vi gränsen för otrohet på kyssar eller pussar. Jag skulle aldrig gå med på att någon annan tjej skulle få kyssa robbin eller ens taffsa på honom. För att jag tycker det inte skulle vara okej.
    Men i vissa förhållanden så har dem olika regler för det. Vilket jag kan förstå lite ändå, alla är ju ändå inte lika och tycker inte lika.
    Jag tycker att det ska vara från par till par hur man vill ha det i sin relation, även om jag kanske inte har samma åsikter. Jag känner att det viktigaste att man få ha sina egna tankar och åsikter om det.

  • Svartsjuka är något som jag har, och det känns i bland som att det nästan bara är jag som har det. Men jag är även överbeskyddande. För att jag har alltid nog varit rädd för att någon ska ta min kille, vilket har hänt förr när jag va massa yngre.men jag har även lär mig mer och mer. Jag tycker att man blir bättre med åldern. I af jag  har blivit det. Men jag tycker även att det är rätt coolt hur man utveckas med allting .

  • Men vad tycker ni är klart otrohet för er?
 

Funderingar onsdagkväll/natt

Jag har mycket tankar och funderingar som jag har haft ett tag nu. Och det är rätt mkt ändå att kunna tänka på medans man har varit hära hemma och grejat. Att man har börjat funderat på allt som finns, funnits och vidare med allting.
Menar att man tankar som man inte har haft  på många år och att man inte fattar att allting kommer tillbaka. Men när man gick på högstadiet så tyckte man ju att det va så jobbigt att bo hemma och att man hade bara jobbiga föräldrar och att dem alltid va så hårda. Men nu är det mer åh, tänk så bra man hade när man bodde hemma, med alla saker och allt ^^. På ett sätt så längtar man ju hem, men å andra sidan så är det skönt att få göra som man vill lite mer.

Jag är glad över alla jag har lärt/lär känna.. För att det är så underbart att ha vänner och familj nära. Även fast de iknte kanske bor så nära. Men jag är lycklig även ^^

nu ska man snart lägga sig^^

Dag 30 – 3 saker du gjorde sommaren 2011

  • Liseberg
    -att få åka karuseller med min vän^^ Och med älskling^^

  • Göteborgresan
    - vara med nicole och älsklig  och bara njuta av gbg^^

  • Berkinge
    -En hel baddag och mys med älsklingen och hela hans familj med massa bad och bara en underbar dag. Det är nog de tre sakerna som jag minns mest! :D

 

Dag 29 – En bild på en person du saknar.

Dag 28 – Ett ögonblick.

När jag träffade en av mina närmaste vänner, Hon heter Nicole. Hon är en av mina bästa vänner och vi lärde känna varandra när hon gick i 8 och jag i 9:an. Och en av sakerna vi har gjort samtidigt är att vi piercade oss^^ Och natten före sov jag hos henne och vi låg och pratade typ hela natten och vi somnade till sist och vi sa typ några ord ^^ haha det är nog ett ögonblick^^

Dag 27 – Dina mål detta år.

Mina mål är att klara av matten och att komma in på hälsopedagog. För ett jobb tror jag inte på att jag kommer att lyckas få än. Men det är två av mina mål, Matten får jag reda på i morgon om jag klarar. Och såklart har man inte pluggat tillräckligt mycket för att kunna klara det vad jag tror. Men i natt och i kväll ska man plugga. Och jag SKA fixa detta nu. Jag bara måste!  Håll Tummarna för mig i morgon klockan 1 :)

Dag 26 – Bilder på dina husdjur.

'
Rex och Ludde<3


Busan<3



Tiffany<3


Rambo<3


Zelda<3

Rambo,  Dog för ett tag sedan. Men han finns ju alltid i hjärtat :)
Ludde och Tiffany bor hos mamma och pappa :)
Rex,Busan bor med mig och snart om någon vecka kommer Zelda :)<3

Dag 25 – Det du önskar dig mest av allt.

Det jag önskar mig mest av allt är faktiskt att få bygga ett hus och få två barn och få adoptera ett barn från Kina. Det är något jag önskar mig, även att kunna få ett jobb som jag bara kommer att älska och trivas med mest av allt. Och att få bo i hop med robbin och få bli gamla tillsammans. Det är något ja vetkligen önskar mig. Det är nog det jag verkligen önskar mig mest av allting annat i hela världen. Det skulle vara helt klart det bästa i hela världen=)

Dag 24 – Vad ska du göra 2012.

Saker jag ska göra under 2012 är :
  • Åka till Göteborg  -Träffa min bästa vän:)
    -Liseberg
    -Träffa lite nytt folk
    -Gå på avenyn
    - Umgås med bästa vän :)
  • Få en missebebis Zelda och mysa med misse ^^
  • Få upp min kondis så man orkar mera ^^
  • Bada massor ^^
  • Hoppas på att komma in på den skolan jag vill ^^ och plugga i så fall dära ^^
  • Väva ^^
  • Umgås med alla vänner ^^
  • Umgås med familj :D

Ja det är välla det jag ska göra ^^ :D

Dag 23 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.

Jag har varit på stan och kollat sedan på bio. Har även varit hundvakt åt min bästa ludde<3 Och dagen har varit superbra! Träffat massa trevligt folk och fårr lite hjälp med matten med ^^ Blir nog bra :)

Mer än de kan jag inte ha så mkt att säga faktiskt ^^

Tisdagkväll= Pluggning av matte och funderingar.

Alltså, matte är fan inte min starka sida! Men G ska jag HA i kursen, men så som det går nu så verkar de som om jag inte klarar det, vet inte heller va som gick fel.
Klarade ju alla småproven fram till man åkte till huddik, men sen gick de inte alls :S
Men nu har jag provet i morogn, klarar man av det eller är det bara för att man är för nervös? Ska ju vara så mycket man ska tänka på och allting annat, jag är rätt orolig av mig, så jag kan knappt ana hur detta kan gå för mig, men jag hoppas på det bästa och hoppas att jag klarar det jag kan och ska.

Funderingar? jaadåå! Det kan jag lova att jag har!!
  • Hur kan man träna bort blyghet? Menar om jag ska på en jobbintervju så kommer jag knappt våga prata. Hur ska man bete sig när man ska träna upp det? Menar kommer ju knappast kunna jobba med folk och där man möter nya människor varje dag och kanske ska prata om hälsa och så?

  • Romantiska filmer, är det bara för tjejer? Eller kan även killar gilla det massor? Jag vet ju att min robbin inte är särskillt intresserade utav sådna filmer. Men jag vet även tjejer som inte är det. Att det blir lite för mkt romantik och att det nästan är samma sak i alla filmer. Men va tycker ni som läser min blogg? Va tycker ni om för filmer?

  • Och godis! Det är bara något jag började tänka på just precis nu! Att det ska vara så svårt att sluta kunna äta det, så man kan minska ner på det lite, för jag menar, det är ju bara försvårt att låta bli det som är så gott! Jag tycker att det är så coolt att dem som verkligen klarar sig utan godis är så hilma duktiga! Jag tycker att det är jättesvårt! Vet knappt att jag skulle klara det, men jag funderar, om jag ska försöka i en månad, från 1 juli till 1 augusti, Men på min födelsedag kan man ju äta lite ;).

JA det är välla bara detta som jag har funderat på mest i dag :)

Dag 22 – Tre plagg du ofta bär.

Ett par  byxor från Gina tricot :)

Leggins från Ullared :)
Linne  från Cubus :)

Funderignar För denna dag och helgen kan man ju säga..

  • Varför ska man alltid behöva lägga fram saker för att dem man ska hjälpa ska hitta dem även fast man har talat om hur och var dem ligger. Typ i stället för att ställa sig och säga att man inte har lagt saken där eller så. Men egentligen.. Varför ska jag alltid komma i håg alla andras saker i stället för mina egna? Undrar med om det oftast är så också när man bor i hop att man ska hålla koll på allt? Bara för att man är tjej i det förhållandet? Vet att det är så i vissa äktenskap med, mina föräldrar  bla. Att mamma håller koll på allt och pappa är den som inte hittar ^^ haha, men det är ju bara en tanke, om det oftast är tjejen som håller koll på allt ?

  • Varför säger vissa killar att tjejer ska sköta hemmet? Det kan ju lika bra vara männen eller att det är lämnlikt mellan dem bägge? Menar vi ska ju vara jämnställda. Visst, men vissa andra tyngre saker eller att andra saker som att sy är mer tjej. Men killar kan allt om de vill lika bra och samma sak med tjejer:)

  • Och att vara paranoid, jag är det, speciellt när jag är själv i längenheten och jag vågar knappt vara nere i hallen vid dörren för att jag är rädd att någon ska försöka komma in. Men det är välla också för att man inte är van att vara själv i lägenheten? Eller är det bara för att man är paranoid? Jag kan inte riktigt svara själv, men va tror ni?

  • När människor kommer fram till en och talar om hur man ska sköta sina djur eller att man försöker visa sig så mkt bättre än alla andra på det. vad är det som gör så man måste göra det? Eller för att visa sig bättre? Menar för dem som har djur brukar oftast veta hur man ska göra med djuren för att det ska bli bra. Och om man inte skulle kunna så kan man be om hjälp? För det är ju inte så svårt, och att man vet ju bäst själv hur ens egna djur fungerar. Som med min hund när vissa människor kan komma och tala om för mig hur och vad jag ska göra med min hund. Menar jag har levt med honom i snart 2 år, och jag vet att jag klarar av honom! Det är bara om jag behöver hjälp jag ber om det, och så som min svärmor hjälpte mig lite med träningen av hunden så det va verkligen något jag behövde :)

Dag 21 – Något pinsamt du gjort.

haha, ska man verkligen skriva det :P haha.. Vet inte va jag ska välja ut. För jag tycker att det är så mycket som är pinsamt som jag har gjort :P

Men en sak är nog att när jag gick i skolan och jag hade en killkompis som jag stod jättenära förr, och han fick för sig när det va julmarknad i skärplinge att dra ner mina byxor och där stod jag som ett fån innan jag hängde med va som hände :P haha ... det är nog de pinsammaste :P

Dag 20 – Berätta vad du helst gör på helgerna.

Det jag helst gör på helgerna är att vara med mina vänner, ut och gå, åka och väva och vara med familjen:) Även att få göra allting jag gillar, typ bara få vara och ta dagen som den kommer om man inte har planerat något :)

Som sagt jag älskar att göra saker, virka och sticka är också något för mig på helgerna :) Men det märks va man gillar att göra, mina helger består oftast av att vara en sväng med mina föräldrar och väva och gå promenad med hundarna :) Eller vara med vänner :) Eller så går man över till älsklingens föräldrar och är dära och har det bra :)

Dag 19 – Drömjobb.

Jag har rätt många olika idéer om vad jag vill jobba med, visst! är 21 och vet inte riktigt än. Men vem fan har sagt att det är lätt att välja en sak då?
Men det som skulle vara ett underbart jobb är att få vara ute med djur, speciellt hundar. Att ha en kennel, ha sitt egna handarbete med virkning och vävning :)

Dag 18 – En bild som gör dig glad.

Dag 17 – Varför startade du din blogg.

Jag startade min blogg för att jag ville kunna få säga mina egna tankar och idéer om allting. Mitt liv bland annat! Och även kunna få skriva av mig om jag är irriterad, eller ja.. Mest av allt tankar!

Dag 16 – En favorit film.

Alla dessa filmer :)


Kunde inte bara välja en ;D

Dag 15 – En gammal bild av dig.

jag ^^

Dag 14 – Dina rädslor.

Japp, mina rädslor är många.

  • Att bli lämnad ensam

    -Att bli lämnad ensam och inte att någon vill hitta på saker längre.


  • Att bli övergiven

    -Nästan som att bli lämnad ensam, men jag är sjukt rädd för att jag ska inte ha någon längre.. Ingen som vill vara med mig eller ens prata med mig,och  att jag inte ska få träffa mina nära och kära. Inklusive mina djur.

  • Att mina föräldrar ska dö..

    - Det är jag jätterädd för, att mina underbara föräldrar ska dö. Innan man hinner göra allting med dem. Att jag inte ska få så mycket tid med dem. Typ att de ska dö  långt innan i olycka eller så.

  • Att inte komma på något jag ska göra med mitt liv, om jag inte kommer in på det jag vill.

    - Typ att jag inte ska klara matten så jag inte kan komma in på Socionom eller att jag inte kan komma in på hälsopedagog. Det är jag rädd för. För jag vill verkligen komma i gång med allting:)

 

Nattfuneringar Söndag-Måndag..

Hmm ,jag och Robbin satt och pratade lite, om människor som sjönk ner till andras nivå när de gjorde saker som inte är okej. Kommer bara att tänka på mitt "förra" liv, typ 13-15 års ålder(Ja, har själv lyckats med det.).När det bara handlade om att göra som de andra gjorde mot dig, att sjunka till deras nivå för att visa dem hur fjolligt de egentligen va de dem gjorde.
Men vad är det egentligen som är exakt till deras nivå? Menar i bland nu när man lever  ett par år efter så är det inte något som är sig så likt som det var då. Kallas det att man har växt upp? Eller bara blivit vuxen?
Eller att man ska vända kappan efter vinden? Är de också bara något just under tiden man inte vet vad man ska tro?
När folk som snackar skit bakom  ryggen på en är det bara för att den är avensjuk på det en annan har för att de måste snacka skit? Det är bara olika tankar, man vet ju va som känns rätt för just mig och det är de ju ingen annan som kan exakt veta.

I morgon ska man skriva stoort prov, känns jätteläskigt, samtidigt som det ska bli skönt att snart skolan är slut. Med sommarlov och få känna sig lite "fri" eller va man nu ska kalla det.

När man bor i små byar? eller va man nu kan säga. Så känns det som att alla vet allt om just alla, när jag va nere i våran lilla "by" så kändes det som att verkligen alla visste vem man var, och verkligen stirrade på en. Lite läskigt va de kan jag ju säga, kände samma sak i torsdags innan man skulle till mattelektionen. Vet inte heller om det är bara för att man har varit så mycket i tierp så man inte rikgit vet hur man ska göra riktigt. Att man känner en hel del människor dära. Det är ju lite småkonstigt att man typ har växt upp dära, menar varje sommar och många lov och helger var man ju dära, hos farmor och farfar. Träffade massa vänner och när man ser dem i dag, så kan man knappt hänga med när man tänker på tiden då man va barn. Att dem inte känner igen en längre och allt sådant. Men som sagt, det är ju säkert 5 år sedan jag sov hos farmor och säkert 7 år sedan man var ute mer hos farmor. Typ hittade på saker med kompisar och va ute på köpingen. Mycket har förändras. Men dem säger ju att förändring är bra? Positiv förändring är ju bra, men negativ kan ju bara försvinna.
Alla kan förändras, jag har säkerligen förändrats massor, men jag vill vara mig själv. Man växer som person varje dag. Men de säger att tonåren är för att få reda på sig själv, ta reda på vem man är? Men tänk egentligen inte har kommit på det innan man är typ 30? Jag har faktiskt ingen aning, letar fortfarande lite över min identitet.. Menar jag vet vem jag vill vara och hur jag vill ha mitt liv för att det ska kännas bra, Men det är ju mycket där till som jag vill få reda på hur man ska lösa och göra för att det ska bli som bäst.

Jag kan säga att jag är lycklig, har en underbar familj och släkt. Underbara vänner och djur. Och just nu går allting så bra. Så jag kan ärligt säga att jag är fucking lycklig :)<3


Kitty och Rex:) älskar min hund^^
Nog för att jag har världens busigaste hund så kan jag inte göra så mycket annat än att le :)


Jag ska göra denna sommaren till min :D Allting kommer att vara lika underbart som förr :D Jag tror att jag bara är superlycklig just nu :)<3






Min sista fundering:
Varför ska man börja få åldersnojja när man är 18 eller bara 22?hm, jag vet ju att jag har det, men varför.. De tänker jag nog inte berätta hära ^^

Dag 13 – I din handväska.

I min handväska finns min maskot(som jag alltid har i min väska!) mina mobiler och tictac! :D det är nog det som bara finns i min väska. Även i bland finns det virkning eller stickning :D

Dag 12 – En favoritlåt.

En favvo låt är med sara löfgren- med starkare :)

Dag 11 – Bilder på ditt rum.







Rätt gamla bider på mitt och robbins sovrum :) MEn de va två bilder ^^

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0