Varför ska man hela tiden rätta sig efter andra?!

I bland undrar jag varför man ska tycka och tänka precis som alla andra, och att man hela tiden ska rätta sig efter dem?!I dag är det jag och shakira som sitter och filosoferar över det, men ingen av oss har kommit fram till det än. Men jag känner i bland att vissa kollar snett om man kanske inte tycker om lika musik eller lika kläder som alla andra gör. Och spelar det någon roll hur man går klädd? Typ om man vill följa modet eller ej? Jag har mitt egna mode, och visst.. Det  kanske inte så många tycker är snyggt, men jag tycker i alla fall om min stil som jag har. Tänk så tråkigt det skulle vara om alla var exakt likadana i kläder,smink och lika av allting.. Shit va tråkigt det skulle vara!
I dag när jag skulle åka till skolan fick jag höra att det var bra att jag pluggade komvux så jag kunde komma in på universitet sen efter komvux.. Det lät som att jag hade sämst betyg och att jag inte skulle klara av någonting annat.. Men en sak kan jag ju säga direkt, jag läser upp två ämnen och sen är resten sånt som jag vill ha med mig i "ryggsäcken" då om jag bestämmer mig för att plugga till någonting som man kasnke behöver matte B och Engelska B Kultur och idéhistoria..  ÄVen utbildar jag mig inom hundens beteende biologi med.. Det är mkt som händer och jag  kan säga direkt att jag inte tänker rätta mig efter någon annan som försöker bestämma över mig va jag ska göra med mitt liv.. Lite sur på att man ska rätta sig efter andra, och att folk inte tror att man fattar ett dugg!

Hmm...

Just i dag sitter jag och funderar på en massa saker igen. Men jag vet inte riktigt va jag ska börja, men jag kan välla börja med att hur ska jag kunna veta redan nu va jag vill jobba med i resten av mitt liv? Jag vet va jag vill göra, men sen är frågan om jag bara kan jobba med det eller om jag måste ha någon mera jobb på sidan om. För ajg vill ju jobba med djur, eller ja.. jobba med hundar  vill jag helst av allting göra. Så jag har bestämt mig för att jag ska fixa en gård där man kan ha sina hundar, för nu har jag min första hund, Rex heter han.  och är hur mysig som helst. Om några år ska jag köpa mig en labrador som ska vara en tik, och hon ska heta nellie^^.. Allting är redan bestämt ^^..

Nästa fundering är att jag är lite funersam om jag ska plugga till masör eller om jag ska bli florist.. Mycket frågor om va jag vill göra.. Det är ingenting som slår mig allting på en gång, två kusrer vet jag att jag ska ta i allla fall, och det är hundinstruktör och hundskötare, nu pluggar jag även hundens beteendebiologi. Så jag har börjat i af att plugga hundkurser i af^^, känns som att man är en bit på väg i alla fall^^

Herrå

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0