Söndag^^

Fuuunderingar^^ 
 
  • Något bra tips på någon bra serie? =)

  • Någon som har en idé vad mamn kan lära sig något roligt språk på fritiden utanför skolan? =)



  • Att människor kan vara så falska så de måste gå bakom ens rygg? Varför inte kunna säga saker och ting till den personen det handlar om och på ett bra sätt som man kan säga det på?


  • Och all mobbig? När ska den sluta? När det finns så många barn,ungdomar och vuxna som råkar ut för det? Kan man inte bara vara snälla och hålla allt jävla skit inom sig i stället för att  vara elak mot andra?


  • Det känns som att en bit fattas för mig sen Ludde försvann:/.. Men det känns nu mer som att man blir mer dömd för saker och ting, Var det mycket möjligt att man inte brydde sig lika mycket som man gör nu? Och att man inte är tillräckligt bra för den personen man är? Jag vill vara samma tjej som förr, den överglada.. Men det kanske fortfarandde att sorgen spelar in? Men att det finns så mycket tvivlel på va man klarar och inte? Vet man inte de bättre själv?


  • Är det så att man kan känna sig bortglömd och inte lika mkt omtyckt av dem man umgås med mycket? Eller är de bara en känsla man kan få? Som egentligen bara sitter i ens eget psyke? Att det bara är en knasig känsla ?


Kommentarer
Malin

The Vampire Diaries är en jätte bra serie! :D
Breaking Bad är också bra! Och Californication så klart! :)

Svar: okej =D
kakan ^-^

2012-10-02 @ 19:45:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0