Söndagen =)

Ja nu när man har haft lite vänner hemmma hära och har kunnat diskuterat me och man har umgåtts med vänner så man kan prata med om allt! :D
Så det har ju kommit upp lite tankar om allt igen :) Och då kan man ju ta allt allså^^ Och speciellt då man har frågor och allt :) och kan diskutera me dem :)
  • Är det så att man aldrig kan vara riktigt så att man kan vara vän med en gammal partner? Eller kan det vara dså illa så man inte vill veta av den personen för att den kanske har sårat en så jävla djupt?! Jaa.. Kan man ju säga att man kan göra ! Men det är välla så att man klarar bara av att vara vän med vissa av sina ex eller så?'

  • Killar som ser tjejer som skit som jag inte riktigt kan förstå, att vissa killar som kan vara riktiga svin. Men det kan bli lite så hur kan vissa killar bli så? Och att samma sak kan tjejer göra. Vissa tjejer ser inte alls i bland när människor mår dåligt :/ OCh se att vissa är så utjobbade och får nästan åka till akuten för att de mår pyton av att jobba förmycket ?! Och samma med killar som anser att tjejer ska sköta hemmet utan att killarna ska behöva hjälpa till?! Hur får de människorna de att gå i hop?

  • Va ska man göra när vissa säger att man inte är nog bra för att kunna gå i vissa ska kunna gå i klackskor eller kunna bli så bra så man kan komma in i en klass och klarar av att göra det som man ska kunna?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

superbullen

Funderingar och lite av mitt liv :)

RSS 2.0